ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
-Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα που αγόρασατε εντός του διαστήματος 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους και να ζητήσετε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.
-Για όποια από τις δύο περιπτώσεις κι αν ισχύει μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 6933396913 ή να μας στείλετε email στο info@mkexclusivefashion.com

*ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος, ο πελάτης δηλώνει ότι με δική του επιμέλεια και μέριμνα θα επιστρέψει στο κατάστημά μας το προϊόν που παρέλαβε μέσω της συνεργαζόμενης courier με χρέωση παραλήπτη. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Σε επόμενη η χρέωση είναι 4 ευρώ για να επιστρέψει και 4 ευρώ για την καινούργια αποστολή, σύνολο 8 ευρώ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:
-Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων το ποσό πιστώνεται στο λογαριασμό που θα μας αναθέσει ο πελάτης εντός 14 ημερών από τη μέρα που θα το παραλάβουμε στο κατάστημά μας.
-Το ποσό το οποίο θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας είναι η αξία του προϊόντος μείον το συνολικό κόστος μεταφορικών (αρχικής αποστολής εφόσον έχει χρεωθεί το κατάστημα συν τα μεταφορικά αποστολής πίσω σε αυτο). Δηλαδή αν αγοράσατε κάτι αξίας 75€ και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων το ποσό που θα σας επιστραφεί θα είναι 75-7=68€.
-Τυχόν τραπεζικά έξοδα/κρατήσεις που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

***ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, τα καρτελάκια τους (εφόσον υπήρχαν) καθώς και την απόδειξη που τα συνόδευε. Διαφορετικά παύει να ισχύει το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
########

########
Τηλ. 6933396913


***Παρακαλούμε τα προϊόντα που επιστρέφονται να συσκευάζονται και να μην κολλούνται επάνω στις βασικές τους συσκευασίες (πχ. στο κουτί των υποδημάτων) ταινίες ή voucher. Σε κάθε τέτοια περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή!

Με εκτίμηση,
MK EXCLUSIVE FASHION.