ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Όλες οι παραδόσεις γίνονται με συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά στον χώρο επιλογής σας εύκολα και αξιόπιστα.
Για όλες τις παραγγελίες άνω των 70€ τα έξοδα μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες μικρότερες των 70€ η χρέωση αποστολής είναι 3,5€ σε όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης η χρέωση αφορά μόνο τα μεταφορικά και είναι στα 3,5€.
Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης αν και αυτό μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις περιπτώσεις : Δυσπρόσιτες περιοχές, εξαιρετικά απομακρυσμένα μέρη, νησιά, κ.α.
Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν και αφορά την αποστολή από τον πελάτη προς εμάς και από το κατάστημα ξανά προς αυτόν εφόσον το προϊόν που επιστρέφεται πληρεί τις προϋποθέσεις αλλαγής. Λεπτομέρειες θα βρείτε στην καρτέλα "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ"

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

Οι αποστολές γίνονται μέσω εταιρείας courier και ο μέσος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον προορισμό. Το κόστος μεταφορικών ΚΑΙ αντικαταβολής είναι 6€. Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης τα έξοδα μεταφορικών είναι 3,5 €.
Ο χρόνος παράδοσης αφορά τις εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις περιπτώσεις : Καιρικές συνθήκες, δυσπρόσιτες περιοχές, απεργίες, αργίες, λόγοι ανωτέρας βίας κ.α.
Για να θεωρηθεί έγκυρη κάθε παραγγελία θα πρέπει ο πελάτης να λάβει e-mail επιβεβαίωσης από το “mkexclusivefashion” Σε κάθε άλλη περίπτωση η παραγγελία δεν θα θεωρείται έγκυρη.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

Ο χρόνος για τις αποστολές στο εξωτερικό είναι 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες και το κόστος καθορίζεται κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας και εξαρτάται από τον προορισμό και τον όγκο της παραγγελίας. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από τον προορισμό και γίνεται πάντα έπειτα από ενημέρωση και συνεννόηση με τον πελάτη.